Völgyesi Gabi Unique család koncert Kovacsics Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A több mint húszéves Unique zenekar énekesnője, Völgyesi Gabi és férje, Kovacsics Ádám életében nagyon fontos szerepet játszanak a klasszikus darabok. A házaspár most november 29-i koncertjükre készül, ahol az együttes nagyzenekari kísérettel lép fel.

"Beethoven Holdfény szonátájára például gyönyörűen rá lehet fűzni az Életem könyve című dalunkat, így ezen a koncerten több ilyen zenei csemegére számíthatnak a nézők – magyarázta a Blikknek az énekesnő, aki férjével és zenésztársával sokat járt klasszikus zenei koncertekre.

Novemberi koncertjükön a megszokott felállás helyett tizenkét zenész lesz a színpadon, és az elektronkus zenét játszó Unique vonósokkal, fúvosokkal egészül ki.

"A gyerekeket, Martint és Eliotot is fokozatosan ismertetjük meg ezzel a világgal. Voltunk már együtt a Diótörőn és más gyerekdarabokon is, és

úgy tűnik, szeretik a komolyzenét"

– árulta el Gabi.

"Azt vettem észre, ha feszültebben érkeznek haza az óvodából, iskolából, érdemes bekapcsolni valamilyen komolyzenét, mert nyugtatóan hat rájuk.

Eliot ráadásul rendszeresen leül a zongorához komponálni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.