Újabb hírek András herceg szexbotrányáról: orgiákon is részt vehetett II. Erzsébet királynő fia

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Jeffrey Epstein András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban a Life.hu is beszámolt róla, András herceg jó kapcsolatot ápolt azzal a Jeffrey Epsteinnel, aki pedofilbotránya miatt került börtönbe. Epstein augusztusban öngyilkos lett, azóta pedig nagy erőkkel folyik a nyomozás András herceg ellen, aki a botrányt kirobbantó Virginia Roberts Giuffre szerint szintén részt vett a szexuális visszaélésekben.

A lány állítása szerint 17 éves korában kellett először lefeküdnie András herceggel. Most újabb részletek láttak napvilágot II. Erzsébet fiának ügyéről, ugyanis dokumentumfilm készült a vádlóval, Virginiával. Ebben többek között egy orgiáról is mesélt, amin rajta kívül nyolc lány vett részt, illetve Epstein és András herceg.

„A harmadik alkalom, amikor Andrással lefeküdtem, egy orgián volt Epstein magánszigetén, a Virgin-szigetek környékén. Tizennyolc éves voltam akkor. Nyolc fiatal lánnyal együtt szexeltünk Epsteinnel és Andrással. A többi lány 18-nál fiatalabbnak nézett ki, és nem igazán beszéltek angolul. Epstein nevetett a tényen, hogy nem tudtak kommunikálni, azt mondta, így velük jön ki a legkönnyebben" - számolt be a részletekről Virginia Roberts Giuffre, aki szerint fizikailag is sok bántalmazás érte, többször is azt hitte, nem éli túl. Ha megállapítják András herceg bűnösségét, a börtönt sem kerülheti el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.