Ekkora botrányt még nem látott a királyi család: András herceg ellen nyomoz az FBI

Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
FBI királyi család Jeffrey Epstein András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az FBI is beszállt abba a nyomozásba, aminek egyik legismertebb gyanúsítottja II. Erzsébet királynő fia, András herceg. A férfit kiskoúak megrontásával vádolják. 

2015-ban robbant ki a Jeffrey Epstein botrány, egy fiatal nő, Virginia Roberts Giuffre ugyanis azt állította, hogy az amerikai üzletember 17 éves korában szexrabszolgaként tartotta őt. A lány akkor András herceggel való kapcsolatáról is beszámolt.

II. Erzsébet királynő és fia, András herceg Forrás: WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Epstein augusztusban öngyilkos lett a börtönben, ami miatt újra nagyobb érdeklődés alakult ki az ügy körül, aminek olyan köztiszteletben álló gyanúsítottja is van, mint II. Erzsébet másodszülött fia. A Scotland Yard és az FBI immáron közös erővel nyomoznak a herceg ellen, aki korábban tagadta a vádakat, bár a hírek szerint többen is terhelő vallomást tettek ellene. A hírlapok állítják, ha kiderül András herceg bűnössége, a börtönt sem úszhatja meg,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.