Bereczki Zoltán nem engedni versenyzőjének, Farkas Lajosnak, hogy dohányozzon

tv2 -
Bereczki Zoltán Farkas Lajos leszokás cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! nagy esélyese Farkas Lajos még a dohányzásról is leszokott mestere, Bereczki Zoli kedvéért.

Bereczki Zoli, amikor meglátta, hogy tanítványa, Lajos dohányzik, kijelentette, hogy ez volt az utolsó szál cigije. A versenyző azóta nem is gyújtott rá.

Bereczki Zoltán zsűritag tv2

„Az első közös próbánk előtt az udvaron cigiztem, amikor Bereczki Zoltán megérkezett és megkérdezte, mi van a kezemben. Mire én, hát dohányzom.

Zoli annyit mondott, akkor élvezd ki, mert ez volt az utolsó. Azóta nem gyújtottam rá.

Az agyam valahogy azonnal felfogta, hogy most nem lehetek gyenge. Nem mondom, hogy nem érint meg a kísértés, hiszen otthon anyukámék is dohányoznak és korábban napi egy, de volt, hogy két dobozzal is elszívtam. Megoldottam a dolgot és kiköltöztem a kertünkben lévő kisházba, ahol csak magam vagyok. Ott bármikor kedvemre tudok gyakorolni és a kísértés sem olyan nagy. Furcsa az emberi agy, korábban nagyon ragaszkodtam a cigihez, de a versenyszellem jelenleg erősebb bennem. Csalhatnék, de egyszerűen képtelen vagyok rágyújtani. Győzni szeretnék, így nem kérdés, hogy a cigaretta szóba se jöhet. Már most úgy érzem, hogy köszönettel tartozom Bereczki Zoltánnak" - mesélte a Ripostnak Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.