Karsai Zita a Megatánc egykori táncosnője 6 éve Németországban él, ahol szépen beindult a karrierje, amit nem is kíván feladni. Most azonban az ideje egy részét itthon tölti, ugyanis Tölgyesi-Khell Cynthiával együttest alapított.

"Rengeteg munkám van abban, amit kint elértem. Nekem már az az otthonom, ott van a hivatalos lakcímem (...)  Úgy érzem, már sosem költözöm vissza Magyarországra, hogy is tudnék otthagyni mindent..." - nyilatkozta a Blikknek, és azt is elmondta, a színpad hiányzik neki, így régi barátnőjével, Tölgyesi-Khell Cynthiával úgy döntött, hogy Retro Chicks néven együttest alapítanak, és a legnagyobb retró slágereket előadva járják majd az országot.

Forrás: Instagram / Karsai Zita

"A tervek szerint négy napot leszek kint, hármat pedig itt, és ingázom a fellépések miatt. Hamarosan videóklipet is forgatunk, és remélem, minél hamarabb meglesz az első fellépésünk. Valami olyat csinálunk, amit itthon még senki, az egész a buliról és a táncról szól majd. A dalokat már felénekeltük, Nikától pedig énekórákat is vettem, hogy még jobb legyek" - mesélte el Zita.