Tatár Csilla várandós terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla második gyermekével várandós, ám a teherbeesés nem volt könnyű, kétszer is elvetélt Milán megszületése után. 

Tatár Csilla határtalanul boldog, hiszen a második gyermekével várandós, de nem ment elsőre. Többször is elvetélt, és ezt nem is akarja eltitkolni. Szeretné, ha az éppen teherbe esésért küzdő nők tudnák, hogy ő is megjárta a hadak útját.

Bár a második babámat várom, valójában ez az ötödik terhességem"

Story MagazinnakNagyon szeretném kevésbé stresszesen végigcsinálni ezt a terhességet, mint az előzőt"

Milánnak a 12. hétig nem akarták elmondani, hogy kistestvére lesz, de a fiúcska megérezte, hogy jön a baba. "Rámutatott a hasamra, és azt mondta, ott van a kis tesója. Erre én csak legyintettem, hogy majd elmegyünk a doktor bácsihoz és megkérdezzük, tényleg van-e ott valaki. Aztán, amikor a kritikus időszakon túl voltunk, elárultuk neki, hogy jók voltak a megérzései, és tényleg van egy kisbaba a pocakomban" - mesélte a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.