Király Viktor elárulta, izgul-e az MTV EMA miatt

díj MTV EMA Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor képviselheti hazánkat az MTV EMA-n, amelyet idén Sevillában rendeznek. Az énekes menyasszonyával együtt már meg is érkezett a helyszínre, ahol a Life.hu riportere faggatta ki őket a díjátadóval kapcsolatos érzéseikről. 

Király Viktor abban az elismerésben részesült, hogy ő képviselheti hazánkat az MTV EMA-n, ugyanis az itthoni jelöltek közül ő kapta a rajongóktól a legtöbb szavazatot. Az énekes menyasszonyával, Virág Anitával együtt utazott Andalúzia tartomány fővárosába, Sevillába, ahol vasárnap rendezik meg a 23. díjátadót. A Life.hu egyedüli magyar stábként vehet részt az eseményen, így pedig lehetőségünk nyílt arra is, hogy kifaggassuk Viktort a díjátadóval kapcsolatos érzéseiről.

Király Viktor elárulta, izgul-e az MTV EMA miatt Forrás: Life.hu

"Az egész EMA miatt egy kicsit izgulok" - kezdte Viktor a Life.hu tudósítójának. Hozzátette, mivel ő már tudja, hogy nyert, ezért inkább az esemény monumentalitása az, ami lázba hozza.

Magyarországon hasonlóak a díjátadók és a műsorok, mint ez, csak a méret más.

Király Viktor vasárnap lép az MTV EMA vörös szőnyegére Forrás: Life.hu

És ha már egy ilyen csodálatos helyen járnak, néhány nevezetességet is megnéznek a nagy esemény előtt. "Kirándulunk, megnézzük a nevezetességeket, eszünk paellát és felkészülünk az MTV show-ra" - avatta be riporterünket Virág Anita abba, hogyan tervezik eltölteni a következő napokat, de Viktor azt is elárulta, nagyon kíváncsi egy flamenco show-ra, így egyik este biztosan ellátogatnak majd egy ilyen produkcióra.


A díjátadón a legtöbb jelölést - szám szerint hetet - Ariana Grande kapta, de hogy ebből majd mennyit tud majd díjra váltani, az vasárnap este kiderül az MTV-n, a vörös szőnyeg kulisszáiról pedig beszámolunk itt, a Life.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.