Szerelmet vallott kedvesének, majd lezuhant a szikláról a fiatal lány

Forrás: Shutterstock -
zuhanás szikla szerelem tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt egy 29 éves brit lánnyal: lezuhant egy szikláról percekkel azután, hogy szerelmet vallott kedvesének.

A 29 esztendős Hannah tavasszal a Peak District parkban kirándult szerelmével és a családjával. Párjával épp a közös jövőjükről és terveikről beszélgettek, amikor megtörtént a tragédia.

A lány, miután szerelmet vallott kedvesének, közelebb lépett a parkban lévő csodás vízeséshez, amikor a sziklán megcsúszott és lezuhant. A férfi hiába kapott utána, már nem sikerült őt elérnie. Kiabált a közelben lévő rokonoknak, de már semmit nem tehettek, Hannah szörnyethalt a 30 méteres zuhanásban.

Sokat beszélgettek arról, mennyire boldogok együtt. Másnap volt Adam 30. születésnapja, és erre az alkalomra vásároltak közösen egy házat... Annyira hihetetlen, hogy az egyik percben még boldog volt, majd a következő pillanatban életét vesztette..." - mondta megtörten egy ismerős a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.