Van remény: Levinek már több mint 500 millió forint gyűlt össze!

betegség gyűjtés SMA hit remény Levi gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levi Zentéhez hasonlóan SMA-ban, vagyis gerincvelői izomsorvadásban szenved. Mivel neki is a méregdrága, 700 milliós gyógyszerre van szüksége, gyűjtés indult számára, de a számok azt mutatják, hogy a csoda másodszor is megtörténhet.

Korábban már beszámoltunk Zentéről, akiért egy ország fogott össze. A kisfiú kezelésére 700 millió forint gyűlt össze néhány hét alatt. A világ legdrágább gyógyszerét már beadták a kisfiúnak, így ő elindult a gyógyulás útján.

Sajnos nemcsak Zentének van szüksége erre a speciális kezelésre. Van egy másik kisfiú, Levi, aki SMA II betegségben szenved, neki azonban nincs sok ideje,

december 20-án lesz ugyanis kétéves, a szert pedig azt követően már nem kaphatja meg.

Az idő szűke miatt nem meglepő, hogy rengeteg híresség kampányol Levi mellett, és mindenki azon van, hogy vele is megtörténjen ugyanaz a csoda, ami Zentével. Többek között Szabó Zsófi, Nyári Dia, Kiss Ramóna, Demcsák Zsuzsa, Sebestyén Balázs, Tóth Gabi és Till Attila is beállt Levi ügye mögé.

A Hívd meg Levit egy kávéra! akcióhoz rengeteg vendéglátóhely csatlakozott, sok helyen urnákba gyűjtik a pénzt, amit a vendégek adnak. Az ország több pontján jótékonysági süteményvásárt rendeznek, és az ott befolyt összeget Leventének utalják.

Levente lépteit november 15-ig támogathatjuk, ezért a kisfiú szülei arra kérnek mindenkit, hogy

a mai napon fizessék be az eddig összegyűlt összeget az alapítványi számlára.

Frissítés! Már Levinek is összegyűlt a szükséges összeg

Levente is megkaphatja a 700 milliós gyógyszert, számára is összegyűlt a szükséges összeg. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.