Durva: Elszabadultak az indulatok a TV2 stúdiójában

TV2 indulat Wolf András főzés Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 főzőshowjában elszabadultak az indulatok. A Séfek séfe mestere, Wolf András nem kegyelmez versenyzőinek, ha kell, kiabálva, káromkodva biztatja őket, hiszen azt szeretné, ha minél több kék kötényes versenyzőt a döntőben látna.

A versenyzők mindent megtesznek, hogy a pénteki döntőben ott állhassanak a legjobbak között, és közülük kerüljön ki a 2019-es év Séfek Séfe.

Sokszor elharapóznak az indulatok a stúdióban, és van, hogy nemcsak a versenyzők, a séfek is felemelik a hangjukat. Néhány héttel ezelőtt már láthattuk, milyen, ha Wolf András ideges.

"Az emberből valamikor kihozzák az állatot, belőlem egészen ritkán lehet, de ma sikerült"

-mondta a séf, aki akkor Ádámmal veszekedett, és vitájukat egy kuka bánta.

Úgy tűnik, Ádám után egy másik versenyzőnek is sikerült Wolf Andrást kihozni a sodrából. A séf annyira kiborul Andi tányér kompozícióján, hogy káromkodva felrúgja a kukát. -szúrta ki a Ripost.

„Andival már többször előfordult tálalás közben, hogy megremegett a keze. Egyszerűen nem tudja befogadni az információt! Sikerült hét tányérból hét különbözőt kitálalnunk... Hogy nem tudunk egyszer egy tökéleteset csinálni?" – magyarázta tettét a séf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.