Vérben fürdik a Trónok harca színésze - Fotó

vér forgatás színész Trónok harca Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 1-jén debütált Jason Momoa új sorozata, a See. A színész Instagram-oldalán engedett betekintést a kulisszák mögé.

A távoli jövőben ismeretlen vírus tizedeli meg a bolygó lakosságát, és a túlélők örökre elveszítik a látásukat. Ebben a világban a vakság természetes velejárója az életnek, ellenben félelmetes veszélyforrást jelent mindenki, aki képes a vizuális érzékelésre. Tőlük tartanak az emberek, boszorkánynak bélyegzik őket, és az ismeretlentől való félelmükben egy cél vezérli őket: a látók elpusztítása. -írja a funzine.

A sorozatban Jason Momoa egy újszülött ikerpár édesapját formálja meg, akik az emberek által mitikus, gonosz hatalommal azonosított látás képességével születtek. Egy királynő a halálukat akarja, ezért a törzzsel együtt -amelynek tagjai- halálos veszélybe kerülnek, és rajta a sor, hogy családja védelmére keljen.

A Trónok harca egyik legsármosabb színésze több kulisszafotót is közzétett Instagramján.

A képek között van olyan is, ahol tetőtől talpig művérben úszik, de egy lassított videót is láthatunk, amin Momoa egy vödör vízzel önti nyakon magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.