Esküvőjéről és a családalapításról mesélt DJ Dominique

esküvő házasság családalapítás rádiós Várkonyi Attila Dj Dominique
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Attila elárulta, ifjú feleségével hamarosan belevágnak a családalapításba.

Mint arról már beszámoltunk, néhány nappal ezelőtt megnősült DJ Dominque. A magánéletét mindig féltve őrző 55 éves Várkonyi Attila most néhány információt és fotót is megosztott a BEST magazin olvasóival az esküvőről. Elmesélte, kedvesével, a nála 19 évvel fiatalabb Kingával tavaly egy rendezvényen ismerkedtek meg és már ott nagyon sokat beszélgettek, majd hamarosan rájöttek, egymásba szerettek. Azóta együtt is dolgoznak, mindketten a Retro Rádió munkatársai.

A nászutat Dubajban töltötték, a helyszínt az ifjú feleség választotta ki. A jövőről mindketten hasonlóan gondolkodnak, most, hogy kimondták egymásnak a boldogító igent, nem várnak sokáig a családalapítással sem.

Még csak kéthetes házasok vagyunk, kicsit korai erről bármit is mondani, de igen, mind a ketten szeretnénk gyereket" – nyilatkozta Várkonyi Attila a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.