Megverte és orális szexre kényszerítette volt élettársát egy dabasi férfi

Forrás: Shutterstock -
orális szex verés férfi Dabas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták azt a dabasi férfit, aki ittas állapotban verte meg és kényszerítette orális szexre volt élettársát.

Késsel fenyegette, megverte és orális szexre kényszerítette volt élettársát egy dabasi férfi. A vádlott Németországban dolgozott, de néhány napra hazalátogatott, ezalatt pedig volt élettársánál szállt meg, akivel közös gyermekei is vannak. A férfi 2019. július elején ittasan érkezett haza és számon kérte a sértettet, hol van a vacsorája.

Elfogták a dabasi bántalmazót - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Ezután többször felpofozta a nőt, majd a hajánál fogva a földre nyomta. Eközben elővette a nemi szervét és arra akarta kényszeríteni, hogy orálisan elégítse ki. Két alkalommal ököllel fejen ütötte nőt, aki végül félelmében eleget tett a férfi követelésének. A vádlott ezután egy fazékkal fejtetőn ütötte a sértettet, majd elővett egy konyhakést, aminek a hegyével megvágta a nő arcát, miközben azt kiabálta neki, hogy „elvágom a torkodat!".

A sértett a fürdőszobába indult, hogy lemossa az arcáról a vért. A vádlott utána ment és hátba rúgta, amitől a sértett a kádba esett. A vádlott ezután kihúzta a kádból a sértettet, majd ököllel homlokon ütötte, végül – felhagyva a bántalmazással – kiszaladt a házból az utcára.

A férfit a sértett hívásra kiérkező rendőrök fogták el, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását.

A Dabasi Járási Ügyészség a férfival szemben erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Dabasi Járásbíróságon. Bűnösségéről a bíróság fog dönteni - olvasható az Ügyészség.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.