Muri Enikő a színpadon kerül közelebbi kapcsolatba Veréb Tamással

Forrás: Tóth Arnold -
színpad színház Muri Enikő féltékenység Veréb Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikővel kerül közelebbi kapcsolatba a színpadon Veréb Tamás. A színész menyasszonya azonban egyáltalán nem féltékeny a szőkeségre.

Igencsak forró pillanatoknak lehetnek szemtanúi azok a nézők, akik a Gyilkos ballada című színházi előadásra váltanak jegyet. A darabban mindössze négyen szerepelnek: Muri Enikő, Simon Boglárka, Veréb Tamás és Kerényi Miklós Máté. Közöttük egy szerelmi négyszög bontakozik ki.

Pikáns jelentekben nincs hiány, Muri Enikő például többször kerül közel férfi partnereihez. Veréb Tamás kedvese azonban egy cseppet sem féltékeny a színésznőre.

A menyasszonyom, Klajkó Szandra is szakmabeli és egyébként sem vagyunk féltékeny típusok. Pontosan tudjuk, hogy ami a színpadon történik, az a munkánk része. Együtt éljük át a próbafolyamatokat, az előadásokat, megnézzük egymást a színpadon, támogatjuk egymást, hogy mindegyikünk a lehető legtöbbet hozza ki magából. Ez is az életünk része és nagyon jó, hogy ebben is összhang van közöttünk: pontosan értjük - egy-egy szenvedélyesebb jelenetnél is - hogy mindez csak munka" – nyilatkozta a színész a Blikknek.

Muri Enikő Forrás: Tóth Arnold

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.