szilveszter Sas József humorista kabaré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József és felesége ezúttal otthonukban szilvesztereztek. Bíznak abban, hogy a humorista hamar megerősödik és újra színpadra állhat.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a mostani szilvesztert szokatlan módon otthonában töltötte Sas József. A humorista még mindig lábadozik agyvérzése után, és ezúttal nem tarthatta meg ilyenkor szokásos kabaréját.

A Story magazin ott volt a családdal az óév utolsó napján. Sas József feleségével, Zsuzsannával együtt a tévéből nézte a korábbi műsoraiból készített összeállítást. Mindketten nagyon bíznak abban, hogy a 2020-as év sokkal jobb lesz, és hamarosan újra színpadra állhat a 81 esztendős humorista.

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer így telik az év vége. Ágyban még sosem szilvesztereztem, most pedig mások segítségére szorulok, és csak remélhetem, hogy valaha talpra állok, és visszatérhetek a közönségemhez. Arra kérem a Jóistent, adjon vissza nekem annyi erőt és egészséget, hogy az év végén újra a színpadra állhassak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.