Otthon, pihenéssel tölti a szilvesztert Sas József

agyvérzés szilveszter Sas József kabaré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több évtized után idén először nem lesz új Sas-kabaré. A humorista otthonából, a tévén keresztül nézi majd az összeállítást korábbi műsoraiból.

Nehéz éven van túl Sas József. Immár egy éve, hogy agyvérzést kapott és azóta lábadozik. Szerencsére két hónappal ezelőtt már hazamehetett és mindig mellette van felesége. Zsuzsa asszony a Blikknek elárulta, bíznak abban, hogy jövőre talán újra színpadra állhat a humorista. Addig is, évtizedek után most először, a tévén keresztül nézik majd azt az összeállítást, amit a legjobb műsoraiból vágtak össze szilveszterre.

Sokat beszélgetünk, meg van egy szakképzett ápoló, Misi, vele is jókat beszélget a férjem. Sokat szaval, de igazán az egyetlen szórakozása a televízió nézése. Ezért is örültünk meg annak, hogy szokás szerint kabaré lesz látható a tv-ben, amit itthon fog nézni. Nem kesereg, hanem gyűjti az erőt, hogy jövőre színpadra állhasson. Ez maradt nekünk, a remény"- nyilatkozta Zsuzsa asszony a portálnak.

Sas József Forrás: MTI/Kollányi Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.