plasztikai beavatkozás szépségverseny Bódi Sylvi plasztika szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi nemrég Instagram oldalán ment neki a plasztiknőknek. A csinos szörfös leszögezte, hogy senkit nem szeretne megbántani, és továbbfűzve gondolatmenetét most a szépségversenyekről elmélkedett.

A hosszú írásból kiderül, hogy bár ő maga is sok szépségversenyen résztvett, felnőtt fejjel teljesen máshogy látja ezt az egészet, és nem feltétlenül ért egyet azzal, hogy a nők egymással versenyeznek a legszebb nő címért.

"1996 és 2002 között jómagam is résztvettem kisebb-nagyobb szépségversenyeken. Érdekes tapasztalások voltak ezek, s büszke is voltam arra, hogy 10-böl 9-et megnyertem...de most felnőtt fejjel kicsit máshogy látom ezt az egészet...

Miért kell a nők szépségét megversenyeztetni?! Hiszen minden nőben ott a szépség! Minden nő gyönyörű a maga módján. Arról nem is beszélve, hogy nincs is olyan, hogy a legszebb, hiszen a szépség szubjektív.

Kinek mi a szemet gyönyörködtetőbb... Szőke, barna, vörös? Alacsony, magas? Vékony vagy éppen gömbölyűbb formákkal megáldott? Van, akinek ez, van akinek az. Semmi értelme kiemelni egyet (vagy hármat ugye az udvarhölgyekkel együtt) és a többiben azt az érzést kelteni, hogy ők nem elég szépek. Ezzel csak erősödik a nök közötti széthúzás, fokozódik az irígység...pedig pont fordítva kellene ennek lennie...

a nőknek össze kellene tartania, egymást erősíteni és támogatni."

Sylvi ezután kitért utolsó versenyére is, és kifejtette véleményét a plasztikázott lányokról is.

"Az utolsó versenyem az az Év Playmate-je választás volt 2002-ben,amit meg is nyertem. Akkor a versenybe beválasztott lányok közül kettő lánynak volt csináltatott cicije.(Rajtuk volt pár apróbb egyéb beavatkozás is.)Mindenki más természetes volt. Mi a helyzet a mai szépségversenyeken? Gyanítom ez az arány, ami akkor 20-ból 2 volt, mára megfordult... Kevesebb, mint két évtized alatt... Akkor ez most már nem is szépségverseny, hanem plasztikai sebészek kézügyességi versenye?

Kiváncsi lennék, hogy hányan indul(hat)nának, ha teszem azt valaki most kitalálná, hogy olyan szépségversenyt rendez, ahova csak olyan hölgyek jelentkezhetnek, akiken minden gyári...

Se szilikon, se ide-oda töltögetés, se zsírleszívás, se botox, se egyéb szépészeti és plasztikai sebészeti beavatkozás...Ha nagyon szigorú feltételeket akarnánk szabni, akkor se műköröm, se műhaj, se műszempilla, se színezett kontaklencse...Sőt, festett hajúak sem jöhetnének szóba...Hányan indulnának? Hányan merik vállalni magukat így minden mentesen?Mit értünk természetes szépség alatt?Lesz-e olyan fogalom és mikor, hogy természetellenes szépség?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.