Újabb futónőre támadtak Budapesten

Forrás: Shutterstock -
futónő támadás Budapest futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét megtámadtak egy futónőt Budapesten.

Dr. Tímár Klára csütörtök este indult el futni Budapest 10. kerületében. A szokásos útvonalát járta be, ezért nem gondolta, hogy bajba kerülhet. Egyszer azonban észrevette, hogy egy autós követi. A férfi megpróbált beszélgetést kezdeményezni vele, de a nő erre nem volt hajlandó, folytatta a futást.

Klára megijedt, ezért felhívta a férjét telefonon. Ekkor az autós eléhajtott, elzárta előle az utat, hogy ne tudjon továbbhaladni.

Rémülten megálltam, ő pedig kiszállt és felém indult, gondolom, úgy akart az autóba berángatni, hogy senki észre ne vegye. A férjem, aki még a telefonvonalban volt, elkezdett kiabálni, hogy mit akar, és hogy hívjak azonnal rendőrt. A férfi erre megállt előttem, majd azt hajtogatta, hogy csak beszélgetni akar. Megfordultam, hogy elfussak visszafelé, amikor teljesen véletlenül megjelent egy rendőrautó. Leintettem őket, ez mentett meg. A férfi erre rögtön beült az autóba és elhajtott az Árkád felé. Egy hajszálon múlt..." – mesélte a nő a Ripostnak.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen adott ki körözést.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.