Az oroszországi Daria azt állítja, hogy 10 éves barátjától esett teherbe. A 13 éves kislány meg akarja tartani a babát. 

Az Oroszországban élő 13 éves Daria egy népszerű tévéműsorban tűnt fel történetével, vagyis azzal, hogy teherbe esett 10 éves barátjától. A lány állítja, hogy nincs más partnere a fiún kívül, az orvosok azonban másként vélekednek. A műsorban nyilvánosságra hozták az orvosok által végzett vizsgálatok eredményét is, és a szakértő azt közölte, nem valószínű, hogy a 10 éves Ivan a gyermek édesapja.

10 éves barátjától esett teherbe a 13 éves kislány - képünk illusztrációForrás: Shutterstock

„Háromszor ellenőriztük a laboratóriumi eredményeket, így nem lehet benne hiba. Ő alig kezdte még meg a szexuális érést, a korai stádiumban jár. Nemi szervei is gyerekesek, ő még mindig gyerek. A serdülés sem indult meg, szóval nagyon sok kérdésünk van" - mondta dr. Evgeny Grekov.

A pszichológus szerint azonban Daria nem hazudik, mikor azt mondja, nem volt más partnere. A lány meg akarja tartani a gyermeket, édesanyja pedig támogatja. Mindkét szülő elhiszi, hogy a 10 éves fiú a még meg nem született kicsi apja, ugyanis Daria határozottan tagadta, hogy más fiúval vagy férfival lett volna szexuális viszonya. Beszámolóik szerint Ivan és ő csak egyetlen egyszer feküdtek le egymással – írja a Mirrror.