Super Bowl: ezek az év legszellemesebb reklámfilmjei - Sztárparádé

Super Bowl 2020 Super Bowl reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 2-án játsszák az 54. Super Bowl nagydöntőjét, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers csap össze a Vince Lombardi-trófeáért. A mérkőzésen túl óriási várakozás előzi meg a halftime show-t is, amelynek idei fellépői Jennifer Lopez és Sharkira lesznek, de a szünetekben adott reklámok is külön műsorszámnak számítanak. Mutatunk is ezekből néhányat. 

A Super Bowl elképesztően magas nézettsége miatt a reklámidő rendkívül drága a Super Bowlon: idén már 5,6 millió dollárba – nagyjából 1,7 milliárd forintba – került harminc másodperc. A hatalmas érdeklődés miatt érthető, hogy a legnagyobb cégek mindenképpen szeretnék képviseltetni magukat egy-egy filmecskével, és az is, hogy általában erre az alkalomra tartogatják a legkreatívabb, sokszor sztárok főszereplésével készített reklámjaikat.

A Trónok harca Aryája, vagyis Maisie Williams egy Audiban élvezi a vezetést, miközben a Jégvarázs betétdalát énekli...

...a Breaking Bad főhőse, Bryan Cranston a Mountain Dew kedvéért Tracee Ellis Rosszal játssza el újra a Ragyogás híres jelenetét:

A Cheetos kisfilmje így néz ki, MC Hammerrel:

A Squarespace nevű, egyedi honlapokat kínáló cég Winona Rydert viszi el a nevét viselő városkába, vagyis a minnesotai Winonába:

Missy Elliott és H.E.R. a Pepsi filmjében szerepel:

További szellemes reklámokért kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.