Február 2-án játsszák az 54. Super Bowl nagydöntőjét, ahol a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers csap össze a Vince Lombardi-trófeáért. A mérkőzésen túl óriási várakozás előzi meg a halftime show-t is, amelynek idei fellépői Jennifer Lopez és Sharkira lesznek, de a szünetekben adott reklámok is külön műsorszámnak számítanak. Mutatunk is ezekből néhányat. 

A Super Bowl elképesztően magas nézettsége miatt a reklámidő rendkívül drága a Super Bowlon: idén már 5,6 millió dollárba – nagyjából 1,7 milliárd forintba – került harminc másodperc. A hatalmas érdeklődés miatt érthető, hogy a legnagyobb cégek mindenképpen szeretnék képviseltetni magukat egy-egy filmecskével, és az is, hogy általában erre az alkalomra tartogatják a legkreatívabb, sokszor sztárok főszereplésével készített reklámjaikat. 

A Trónok harca Aryája, vagyis Maisie Williams egy Audiban élvezi a vezetést, miközben a Jégvarázs betétdalát énekli...

...a Breaking Bad főhőse, Bryan Cranston a Mountain Dew kedvéért Tracee Ellis Rosszal játssza el újra a Ragyogás híres jelenetét: 

 A Cheetos kisfilmje így néz ki, MC Hammerrel: 

A Squarespace nevű, egyedi honlapokat kínáló cég Winona Rydert viszi el a nevét viselő városkába, vagyis a minnesotai Winonába: 

 Missy Elliott és H.E.R. a Pepsi filmjében szerepel:

 További szellemes reklámokért kattints IDE