Oscar-gála: így érkeztek meg a világsztárok a vörös szőnyegre

Oscar-gála világsztárok vörös szőnyeg bevonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint hétfő hajnalban vette kezdetét a 92. Oscar-gála, amire a kapunyitástól kezdve folyamatosan érkeztek a világsztárok a vörös szőnyegre. Összegyűjtöttük a legérdekesebb bevonulásokat.

A 92. Oscar-gálán is tündököltek a nemzetközi hírességek. Magyar idő szerint éjfél után néhány perccel nyitották meg a gála kapuját. A sztárok közül sokan korán érkeztek a vörös szőnyeges bevonulásra, voltak azonban olyanok is, akik az utolsó pillanatban estek be a díjátadóra.

Rebel Wilson élete első Oscar-gálája az idei. Erre az alkalomra egy lélegzetelállító arany, csillogó igazi hollywoodi dívás összeállítást választott. Elárulta a vörös szőnyeges interjúban, hogy nagyon izgatott, amiért végre itt lehet, nagyon sokat készült erre az estére, az ékszer pedig amit visel egy egyedi alkotás, aminek értéke felbecsülhetetlen.

Rebel Wilson Forrás: Getty Images/([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] ( ([None]/Amy Sussman

Penelope Cruz egy igazi latin dívás, fodros, virágos összeállítást választott. A gyönyörű színésznő ezúttal nem találta el a megfelelő outfitet. Hatalmas fehér virágjával és a derekán egy gyöngysorral nem festett túl elegánsan.

HOLLYWOOD, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: Penélope Cruz attends the 92nd Annual Academy Awards at Hollywood and Highland on February 09, 2020 in Hollywood, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images) Forrás: Getty Images/([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None]

Billie Eilis az elsők között lépett a 2020-as Oscar vörös szőnyegére. A tőle megszokott módon, fiús megjelenésével, túlméretezett nadrágkosztümjében és a zöld hajjal pózolt a fotósok kamerái előtt. Nem igazán vette figyelembe a dress code-ot.

Sigourney Weaver, a tehetséges színésznő, méregzöld testhezálló ruhájában hihetetlenül festett a bevonuláson. Boldogan pózolt a kamerák előtt, folyamatosan mosolygott a vörös szőnyegen. Jókedvének még a szemerkélő eső sem szabhatott határt.

Laura Dern, a Hatalmas kis hazugságok egyik főszereplője is fülig érő mosollyal érkezett meg a 92. Oscar-gálára. Gyönyörű lánya és édesanyja kísérte őt el. Pántos, rózsaszín-fekete selyemruhájával egy óvatosabb, de elegáns megjelenést választott.

Antonio Banderas kedvesével és lányával érkezett az eseményre. A színészt is jelölték az idei gálán, legjobb férfi főszereplő kategóriában. A vörös szőnyeges interjújában elárulta, hogy nagyon boldog, amiért ő is esélyes elnyerni az Oscar-szobrot. Idén lesz 60 éves, ezt szülinapi ajándéknak is tekinti.

Nicole Kimpel, Antonio Banderas, and Stella Banderas Forrás: Getty Images/2020 Getty Images/Amy Sussman

Geena Davis alaposan meglepte a rajongóit, ugyanis a 64 éves színsznő egy alapos plasztikai beavatkozáson eshetett át, alig lehet ráismerni. Merész ruhájában legalább 20 évet letagadhatna.

Geena Davis Forrás: Getty Images/([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.