Emilio úgy szereti új dobfelszerelését, mint a feleségét

Forrás: Emilio / Instagram -
dob szerelem hangszer Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új dobfelszerelésre ruházott be Emilio, aki végre elhelyezheti otthoni stúdiójában kedvenc hangszerét, melyen szeretne még többet gyakorolni a jövőben. Tina bízik benne, hogy a hangzavar nem lesz mindennapos az otthonukban.

Gyermeki lelkesedéssel szerelte össze új dobfelszerelését Emilio, aki hamarosan birtokba veheti az otthonában kialakított zenestúdiót is. Azonban addig is szerette volna kipróbálni új szerzeményét, melyen a nappali közepén tartott rögtönzött bemutatót. Tina ekkor még nem sejtette, hogy mekkora hangzavarral is jár majd férje rendszeres gyakorlása. „Nem kis helyet foglal el ez a hangszer. Ilyenkor mindig azon morfondírozom, hogy miért nem inkább fuvolázik az én férjem. Viszont látom a csillogó szemét, a gyermeki lelkesedését, neki igazi boldogságot jelent ez a hangszer" – mondta a Sláger TV műsorában, a Drága családomban Tina, akinek férje nem tud betelni az új szerzeménnyel.

Emilio Forrás: Emilio / Instagram

Elképesztően örülök, hogy megérkezett a dobfelszerelésem. Alig vártam, hogy kipróbáljam! Úgy szeretem ezt a hangszert, mint a feleségem. Legszívesebben ott aludtam volna mellette a nappaliban az első este, nem tudtam vele betelni" – áradozott Emilio, akinek felesége kis híján sokkot kapott, mikor férje belecsapott a zenélésbe. „Szeretem, támogatom a férjem, amiben csak tudom... De ez a dobfelszerelés! Azon gondolkodom, hogyan lehetne ezt lehalkítani. Mikor játszik rajta olyan hangos, hogy attól tartok kiviszi a ház falát. Az biztos, hogy a jóisten a dobot nem az otthonokba, hanem a próbatermekbe teremtette. Kicsit idegőrlő ezt az elképesztően hangos zenélést hallgatni, de remélem valami hangtompító módszert kitalálunk majd. Különben kiviszi mindannyiunk dobhártyáját a dobolás. Nem csodálkozom, hogy van, akinél ez a zenebona felér egy válóindokkal" – tette hozzá viccelődve Tina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.