Ganxsta Zolee most először szólalt meg édesapja halála óta

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
Ganxsta Zolee gyász Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee egy videóban beszélt édesapja halála miatt érzett gyászáról.

Ganxsta Zolee most először szólalt meg édesapja halála óta. Mint ismeretes, Zana József hétfőn a kórházban hunyt el 81 éves korában.

A rapper most a közösségi oldalán egy videóüzenetben beszélt gyászáról.

A helyzet az, hogy mindenki tudja, mi történt, nagyon szépen köszönöm, hogy annyian velem együtt éreztetek, és mindenki kinyilvánította a részvétét, jólesett. Azt nem mondom, hogy segít, de mindenképpen jó tudni, hogy ennyien mellettem vagytok. A lényeg a lényeg, hogy nagyon sok helyről hallottam, hogy az a hír járta, hogy elmaradnak koncertek emiatt, vagy legalábbis egy-két buli elmarad. Ez nem igaz, mert az élet nem áll meg. Sajnos ilyen dolgok... néha megmar minket az élet, de nem áll meg. Úgyhogy megyünk tovább, ott leszünk Veszprémben 6-án, tehát mindenki nyugodtan jöjjön, mert semmilyen jelét nem fogom annak mutatni, hogy mi van belül, eddig se tettem - nagy néha, de erről már leszoktunk. Úgyhogy nem lesz semmilyen gond. Ami van, az bennem van. Ez a zenekart nem érinti, úgyhogy a meló az megy tovább" – idézi Ganxsta Zolee szavait aBlikk.

Ganxsta Zolee Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.