Köllő Babett kényszerpihenőn: „Az idei húsvét más lesz, mint az eddigiek!”

Forrás: hot! Magazin -
HOT! magazin Köllő Babett húsvét kényszerpihenő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvéti tojásfestés, ünnepi menü és kincsvadászat – Köllő Babett családja számára ezek évek óta elengedhetetlen hagyományok, amelyeket még a jelenlegi helyzet sem vehet el tőlük. A csinos színésznő alighogy leforgatta a Feleségek luxuskivitelben harmadik évadát, szinte azonnal otthoni karanténba kényszerült. Ám ezt most cseppet sem bánja!

Köllő Babett színésznőként és reality sztárként is egyaránt megállja a helyét, élete a folyamatos pörgés, ám a koronavírus-járvány miatt most ő is a négyfal közé kényszerült.

hot! Magazin, Köllő Babett Forrás: hot! Magazin

"Az utolsó pillanatban fejeztük be a forgatásokat, így már március eleje óta itthon vagyok. Nem is emlékszem, mikor töltöttem utoljára ennyi időt a kislányommal, de nagyon élvezzük. Tudjuk, hogy az idei húsvét más lesz, mint az eddigiek, mégis ugyanúgy készülünk rá. Online rendeltem neki ajándékot, és lesz kincskeresés, ahol egy térkép alapján kell majd megtalálnia a kertben az apró meglepetéseket. Festettünk hímes tojásokat is, bár a férjem lesz az egyetlen locsolónk. Bevallom, ezt annyira nem is bánom, hiszen gyerekkoromban sem szerettem igazán ezt a népszokást, így sokszor órákon át gubbasztottam a gardróbban, hogy végre elmenjenek a locsolók" – idézte fel nevetve a gyerekkori emlékeit Babett a HOT! magazin legújabb számában.

A hot! Magazin digitális példányáért kattints IDE!

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.