Állítják, Kim Dzsong Un mégis életben van

Forrás: AFP/KCNA/KNS -
halál Kim Dzsong Un álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi történhetett Kim Dzsong Unnal? Egyesek szerint meghalt, mások azonban állítják: életben van. 

Ahogy azt korábban megírtuk, azt pletykálják, hogy Kim Dzsong Un életét vesztette. Egy japán lap szerint egy rosszul sikerült szívműtét következtében került vegetatív állapotba a diktátor, egy másik tévés csatorna szerint azonban már nem is él.

Most viszont az észak-koreai hírszerzési források azt mondták a CNN-nek, hogy a diktátor műtétje jól sikerült, olyannyira, hogy hamarosan haza is engedik. Addig is, már üzent az embereknek: megköszönte a munkájukat, és további még erőteljesebb munkavégzést kér tőlük.

Forrás: MTI/EPA/KCNA/Kcna

A találgatások azért robbantak ki, mert a Kim Dzsong Un kihagyta a nagyapja április 15-én megrendezett születésnapját, amire korábban még nem volt példa. Ám Észak-Korea állítja, hogy a kormányzati álláspontjuk teljesen megingathatatlan a vezetőjük egészségügyi állapota kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.