Megszólalt a villámárvíz által elsodort tótvázsonyi nő férje: "Esélyünk sem volt"

halál villámárvíz Tótvázsony férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magával sodorta a vasárnapi vihar miatt felduzzadt patak a  tótvázsonyi asszonyt. A férje hiába próbálta kihúzni a vízből, nem tudta megmenteni az életét. Lajos bácsi elmondta, sosem fogja elfelejteni felesége könyörgő tekintetét, és az utolsó szavait. 

Fellduzzasztotta a patakot a vasárnapi vihar Tótvázsonyban, ez okozta a 66 éves Marika vesztét. Férje, Lajos bácsi mindent megtett azért, hogy megmentse feleségét, de esélyük sem volt az erős sodrással szemben.

A villámárvíz elsodorta a nőt, a férje hiába próbált neki segíteni Forrás: Shutterstock

"A dombról észrevettem, hogy a feleségem, Marika vissza akart jönni a hídon, de a hetvencentisre duzzadt vízben eltévesztette az átjárót. Láttam, amint a sodrás kiütötte a lábát és már vitte is" - mondta a Blikknek az özvegy. "

Ő is küzdött, kapaszkodott belém, de esélyünk sem volt az áradattal szemben.

Azt is elmondta, sosem fogja elfelejteni felesége könyörgő tekintetét és az utolsó szavait, melyek ezek voltak: "Öcsi, segíts."

Mindig talpra álltam, de ez már nekem sok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.