Elkészült Andy Vajna végleges sírhelye - Fotó

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
sírhely fotó Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismertes tavaly januárban hunyt el a filmes legenda, Andy Vajna. Felesége méltó síremlékkel szeretett volna tisztelegni előtte - néhány hónapos csúszás után, végre elkészült az impozáns nyughely.

Andy Vajna váratlan és tragikus halála teljesen megtörte fiatal feleségét, Vajna Timit. Bár már több mint egy év telt el a sajnálatos eset óta, Timi képtelen elfogadni és feldolgozni férje hiányát. Állítólag új párkapcsolata is emiatt futott zátonyra.

Vajna Timi, Andy Vajna Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Timi méltó emléket szerett volna állítani szeretett férjének, éppen ezért mesteremberek segítségével egy gyönyörű sírhelyet készíttetett neki. A koronavírus és a rossz időjárás miatt néhány hónap csúszással ugyan, de mostanra teljesen kész lett a nyughely. Andy életének meghatározó és fontos elemei láthatóak a monumentális művön. A fotókat a síremlékről a Ripost oldalán lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.