Békésen és teljes titokban zajlott le Vitray Tamás és Kállay Bori válása, mivel a vagyonelosztásban még a bontóper kezdete előtt megegyeztek. 

Mindenkit meglepett a hír, amikor kiderült, hogy 32 évnyi házasság után válik Vitray Tamás és Kállay Bori. A színésznő csak szűkszavúan nyilatkozott kapcsolatuk végéről. 

"A hír igaz, de nem szeretnék erről többet mondani, remélem, a másik félnek is lesz annyi esze, hogy ne mondjon semmit" - mondta akkor Kállay Bori, amire Vitray Tamás is reagált.

Vitray Tamás és Kállay Bori válását kimondtákFotó: Hirling Bálint [origo]

Nem értem. A művésznő éppen olyan jól tudja, mint én, hogy az ilyesmi előbb-utóbb kiderül, legjobb, ha mi magunk adunk hírt róla. Az más kérdés, hogy a tényen kívül nincs mondanivalóm nekem sem" - mondta a többi között

Most kiderült, hogy azóta már a válóper is lezárult, a legnagyobb békességben, hiszen még a bontóper előtt megegyeztek a vagyonmegosztásról. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy Vitray Tamás a házat és az autót is otthagyta feleségének, csak a személyes használati tárgyait vitte magával, és a per során sem tartott igényt másra.  

Már egy ideje hivatalosan is egyedülállóak vagyunk, vagyis igen, kimondták a válást. Nem volt köztünk vita akkor sem, amikor eldöntöttük, hogy külön utakon folytatjuk az életünket és a válás során sem merültek fel nézeteltérések. Tulajdonképpen már okafogyottá vált erről beszélni, hiszen jó ideje lezajlott a tárgyalás" - mondta a Ripostnak a válásról Vitray.