Börtönbe vonult Hien féltestvére, de továbbra is ártatlannak vallja magát

Forrás: Origo -
embercsempész börtön Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett az ítélet Hien családjának ügyében, féltestvérét embercsempészet vádjával bűnösnek találták. Most megkezdte másfél éves börtönbüntetését.

Februárban született meg a másodfokú ítélet Hien családjának embercsempészési ügyében. Az énekesnő Vietnámban szökésben lévő édesapja öt évet kapott, édesanyja kétmillió forintos pénzbírságot, féltestvére pedig két év fegyházbüntetést.

A férfi be is vonult nem rég, hogy megkezdje a letöltését, mivel fél évig előzetes letartóztatásban volt, már csak másfél éve van hátra a büntetésből.

Hien féltestvére megkezdte börtönbüntetését. Forrás: Origo

„A fiú a körülményekhez képest jól van, sikerült beilleszkednie és hamarosan munkát is vállal majd a börtönben. A járványhelyzet miatt jelenleg nem találkozhat a családjával, de havonta kétszer Skype-on beszélhet velük" - árulta el a Ripostnak ügyvédje.

Dr. Tran Dániel hozzátette, ügyfele továbbra is ártatlannak vallja magát, mert megvezették:
„Ügyfelem elfogadta az ítéletet, és rendben be is vonult, ugyanakkor továbbra is fenntartja, hogy ártatlan az embercsempészési ügyben. Őt ugyanis megvezették, hiszen szinte még gyerek volt az események lezajlásának idején" – nyilatkozta a jogi képviselő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.