Hatalmas házat hagyott családjára Gesztesi Károly, gyerekei azonban úgy döntöttek, eladják az ingatlant, mert nem tudják fenntartani. A budakalászi otthont 210 millió forintért árulják.

A színész családját nem rég azzal vádolta Molnár Anikó, hogy elhanyagolták a sírját. Miután a nő rendbe tette, a hozzátartozók felháborodtak, és feljelentést tettek.

A család most arról rendelkezett, hogy eladják a színész otthonát. A budakalászi ingatlanban hat hálószoba, található, de nappaliból, konyhából, fürdőből is kettő van. Az ingatlanhoz tartozik egy 914 négyzetméteres kert, 4 állásos belső parkoló, jakuzzi és úszómedence is.
A színész fia, Márkó elárulta, miért nem tartják meg a hatalmas házat, a család 210 millió forintért hirdeti.

Gesztesi Károly egykori otthonát nem tudja fenntartani a család.tv2

„Kénytelenek vagyunk megválni tőle, bármennyire is nehéz. Sok emlék köt ide, melyeket sosem feledünk, a tárgyakat pedig magunkkal visszük. De el kell adnunk, mert óriási számunkra. Ikerház lévén mindenből kettő van, nehézkes a fenntartása, és sokszor feltörnek bennünk az emlékek is. Az életnek mennie kell tovább, és ha ezen sikerül túladnunk, akkor egy új fejezet kezdődhet mindannyiunk számára. Nem siettetünk semmit, de tudjuk, hogy a gyász feldolgozásában ez is segít majd. A jellegzetes, szeretett zongorája pedig örökre ott lesz velünk az új életünkben is" – mondta el a férfi a HOT! Magazinnak.