Gesztesi ügy: Nikoletta újabb jogi lépéseket tett Molnár Anikóval szemben

Forrás: Molnár Anikó, Facebook -
Gesztesi Károly Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nikoletta újabb jogi lépéseket tett Molnár Anikóval szemben

Ahogy azt korábban megírtuk, Molnár Anikó néhány napja közösségi oldalán mesélte el, milyen áldatlan állapotok uralkodnak Gesztesi Károly sírjánál. Ő és barátnője tették rendbe a legendás színész nyughelyét.

Gesztesi Károly özvegye, Nikoletta ezt követően feljelentést tett Molnár Anikóék ellen, ugyanis az özvegy azt sérelmezi, hogy a család engedélye nélkül rendezték át a sírhelyet és távolították el a síron található virágokat. A rendőrség aztán úgy döntött, nem bünteti meg Anikót, ugyanis sem bűncselekmény, sem szabálysértés nem történt a budakalászi temetőben.

Forrás: Molnár Anikó, Facebook

A színész özvegye azonban úgy érzi, a családjáról felröppenő hírek miatt most sokan azt gondolhatják, hogy nem gondozzák megfelelően a színész sírhelyét, ez pedig rendkívül bántja. Ezért jogi lépésekre szánta el magát - írja a Ripost.

Molnár Anikó az új fejlemények kapcsán azt nyilatkozta: "Nem szeretnék foglalkozni ezzel az egésszel, szerintem ez már feltűnési viszketegség" - mondta Anikó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.