Amber Heard könnyei nem hatották meg a tömeget, Johnny Deppet ünnepelték

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért Johnny Depp és a The Sun bulvárlap ügyének tárgyalása. A bíróság épülete előtt Amber Heard beszédet mondott könnyeivel küszködve, ám ez úgy tűnik, nem hatotta meg az összegyűlt tömeget. Ellenben a színészt virágokkal fogadták, és megtapsolták.

Megvolt az utolsó tárgyalás is Johnny Depp és a The Sun ügyében. A színész becsületsértésért perelte be a bulvárlapot, mivel az azt állította róla, hogy megverte egykori párját. Amber Heard szerint ugyanis 14 alkalommal bántalmazta őt a Karib-tenger kalózai filmek sztárja.

Depp tagadja a vádakat, az ügyben szeptemberben születik döntés - írta a Page Six.

Amber Heard bántalmazással vádolja Johnny Deppet. Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Az utolsó bírósági tárgyalást követően Amber az épület előtt összegyűlt tömeg előtt mesélte el a borzalmakat, amin állítása szerint átment. Azt mondta, szörnyű, hogy újra át kellett élnie a történteket, pláne, hogy kétségbe vonták a szavait. Ám úgy tűnik, a beszéde nem igazán hatotta meg a tömeget. Ellenben amikor Johnny érkezett ujjongtak, tapsoltak, és virágokat dobáltak neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.