Így támogatják az emberek Hopp Csillát: kiállnak mellette a bajban

Forrás: RTL -
Hopp Csilla támogatás Gondatlanságból elkövetett emberölés L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hopp Csilla és L.L. Junior kisfia lassan egy éve távozott az élők sorából, az anyát gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Az emberek kiállnak Csilla mellett. 

Fájdalmasan tragikus balestben hunyt el L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia: átszaladt az úton és elgázolta egy autó. Az anyát gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, a vádemelés is hamarosan megtörténhet. Csilla ügyvédje bízik abban, hogy a legenyhébb ítélet születik majd, de addig is a poklok poklát éli át az anya. A szeme előtt történt a tragédia, és a jogi procedúrák miatt gyászolni sem tudott nyugodtan. Ebben a nehéz helyzetben igyekeznek támogatni őt még ismeretlenek is, az Árva Szülők Alapítványának tagjai is kiállnak mellette - szúrta ki a Ripost.

Hopp Csillát támogatják Forrás: RTL

"Nem is tudom felfogni, hogy támadnak. Anyaként a szemed láttára történt a tragédia. Az életed romokban, soha nem lesz már olyan, mint volt! Nem értek egyet az emberekkel, hogy vádolnak. Köszönöm, ha elolvasod, kitartást és sok erőt kívánok" - írta az egyik szintén gyászoló szülő.

"Már ezzel, hogy elveszítette a kisfiát, megkapta a világ összes fájdalmát! Kinek gyermekét nem fedi sírhalom, nem tudja, nem érzi, mi is az igazi fájdalom. Egy fájdalomtól összetört, árva édesanya vagyok én is" - szólt egy másik szülő hozzászólása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.