Újabb botrány tört ki Szilágyi István családjában: egy ereklye miatt áll a bál

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
özvegy szilágyi istván unoka Biblia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István családjában újabb viszály alakult ki egy családi Biblia miatt. A színész özvegyének segítői nekiestek az unokának, aki a családi ereklyét őrizte. 

Szilágyi István családjának Bibliája apáról fiúra száll, ám pár éve Péter, a színész fia elajándékozta egy láncfűrészért cserébe. Kalandos úton jutott vissza a könyv hozzájuk, amely ma már az unoka, Nándi tulajdonában van. Egy családi baráttól kapta meg, hiszen ő az egyetlen, akit jelenleg megillet. A Bibliát azonban Szilágyi István özvegye nemrég keresni kezdte, hogy a közelgő kiállításán bemutassák, esetleg elárverezzék.

Kiderült, hogy a könyv az unokánál van, az özvegy segítője pedig minősíthetetlen stílusban lépett fel azzal a családi baráttal szemben, aki odaadta a fiúnak a könyvet.

Nándi értetlenül áll a történtek előtt, de a könyvről nem hajlandó lemondani, ez ugyanis minden, ami a nagypapájából maradt neki, és sok emléke fűződik hozzá.

Szilágyi István unokáját illeti meg a könyv Fotó: Koncz Márton - Origo

Ez maradt nekem papa után, és az egész család tudta, hogy ő ezt nekem szánta.

Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.