Molnár Tamás őszinte vallomása: sosem volt még ennyire szerelmes, mint most

Forrás: Instagram/Cinthya Dictator -
Cinthya Dictator szerelem Molnár Tamás vallomás függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Tamás őszintén vallott magánéletéről, függőségéről.

Molnár Tamás heteken át vasárnap esténként a TV2 Sztárban Sztár című műsorának színpadán átalakulásaival szórakoztatta a közönséget. Szerelme, Cinthya Dictator minden hétvégén elkísérte a szerelmét a show-ba, hogy támogassa a zenészt.

Cinthya Dictator végre felvállalta, hogy Molnár Tamás a párja Forrás: Instagram/Cinthya Dictator

"Nekem még soha nem volt ennyire jó mint most! Ha választhatnék, akkor azt kívánnám, hogy a jelen örökké tartson – árulta el a holnap megjelenő HOT! magazinban a Jetlag frontembere. – Nem éreztem még ilyet az életben, mint amit Cinthy iránt érzek. Lassan két éve, hogy egymásra találtunk, mellette teljesen megváltozott az életem, és úgy érzem, hogy végre megérkeztem. Bevallom, az is rengeteget hozzátesz a kapcsolatunk minőségéhez, hogy három éve teljesen tiszta vagyok" – teszi hozzá az énekes.
A csütörtöktől kapható HOT!-ból az is kiderül, hogy Tomi és Cinthya hogyan élték meg a több hónapig tartó összezártságot!

A HOT! Magazin digitális példánya ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.