Csupán pár hete, hogy a meggyilkolt VV Fanni édesanyja két év után először szólalt meg újra az üggyel kapcsolatban. Akkor a megtört asszony azt mondta, B. László elítélése sem nyújthat vígaszt lánya elvesztésében. Nos, talán mégis van valami, ami ha fájdalmán nem is enyhíthet, némi elégtételt adhat.

VV Fanni édesanyja úgy döntött, 20 millió forintos sérelemdíjat követel a lánya meggyilkolásával vádolt B. Lászlótól. A Blikk úgy tudja, a kártérítési igényt dr. Lichy József a mai tárgyaláson fogja benyújtani a bíróságnak.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották.Forrás: Facebook/Origo

Fanni holtteste mostanra csak úgy kerülhet elő, ha a feltételezett gyilkos elárulná, hogy hova rejtette el. Mivel azonban a vádlott eddigi viselkedését látva erre semmi esélyt nem látok, úgy gondolom, nincs tovább mire várni, beadjuk a kártérítési igényünket. A bíróságtól azt is kérni fogom, hogy ne külön polgári perben tárgyalják a sérelemdíj ügyét, hanem a büntetőügy végén erről is döntsenek. Természetesen tudjuk, hogy a pénz semmit nem enyhít a szülők soha nem múló fájdalmán, de úgy gondoljuk: ha a vádlott vidáman éli életét, mintha nem is követett volna el semmit, legalább fizessen - mondta a Blikknek az ügyvéd.