A meggyilkolt VV Fanni édesanyja kártérítést követel: ekkora összeg enyhítene a fájdalmán

Forrás: Facebook -
kártérítés tárgyalás VV Fanni meggyilkolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán pár hete, hogy a meggyilkolt VV Fanni édesanyja két év után először szólalt meg újra az üggyel kapcsolatban. Akkor a megtört asszony azt mondta, B. László elítélése sem nyújthat vígaszt lánya elvesztésében. Nos, talán mégis van valami, ami ha fájdalmán nem is enyhíthet, némi elégtételt adhat.

VV Fanni édesanyja úgy döntött, 20 millió forintos sérelemdíjat követel a lánya meggyilkolásával vádolt B. Lászlótól. A Blikk úgy tudja, a kártérítési igényt dr. Lichy József a mai tárgyaláson fogja benyújtani a bíróságnak.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották. Forrás: Facebook/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.