Így viselkedik Kautzky Armand lánya udvarlójával: rendhagyó hozzáállás

Fotó: Polyak Attila - Origo -
lány udvarló Kautzky Armand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy apa számára talán az a legnagyobb kihívás, amikor a lánya komolyabban elkezd érdeklődni a fiúk iránt. Ez Kautzky Armand esetében sincs másként, aki kendőzetlen őszinteséggel vall erről.

„Nemrég Lucia hazajött egy fiatalemberrel, akit bemutatott. Sok édesapa alaposan végigmérte volna a fiút; én nem tettem, és soha nem is fogom. Számomra ugyanis csak az a fontos, hogy Lucia boldog legyen. Ha ehhez támogatást, biztatást, anyagiakat kell nyújtanom, állok elébe. Hiszem, hogy jól neveltük a gyerekeinket, így bennük, az ítélőképességükben százszázalékosan megbízom, el nem múló szeretettel" – ecseteli a színész.

Kautzky Armand Jászai Mari-díjas magyar színművész, szinkronszínész. Jelenleg a Madách Színház és a Körúti Színház tagja. A Retro Rádió, a Juventus Rádió és a Helikon Rádió, tévécsatornaként az HBO hangja. Fotó: Polyak Attila - Origo

A holnap megjelenő HOT!-ban az is kiderül, hogy Armandnak mitől van most rengeteg ideje, de az sem marad titok többé, hogy milyen pályára szánja a gyermekeit.

A magazin digitális formában is megtalálható ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.