Beleszeretett hazánkba a TV2 vezetője - magánemberként is megismerhetjük

Forrás: Trenka Attila All rights reserved/Trenka Attila -
vezető TV2 Pavel Stanchev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 vezetője magánemberként is bemutatkozik.

Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport Zrt. vezérigazgatója mindig jókedvű, közvetlen, vezetőként így ismerik. Ám a holnap megjelenő, ünnepi HOT! magazinban a magánember is bemutatkozik! Vajon hogyan tölti az idejét Magyarországon a bolgár származású, Franciaországból származó médiaszakember?

Pavel Stanchev Forrás: Trenka Attila All rights reserved/Trenka Attila

"Nagyon szeretek kirándulni, a nagyobb túráktól sem riadok meg. Az egyik kedvenc környékem a Mátra vidéke. Itt rengetegszer megfordulok. A fővárossal sem tudok betelni, a Nagymező utcához közel lakom, sokszor felkeresem az itt található templomot. Az Andrássy út mindig lenyűgöz, és van egy kedvenc pékségem is, ahová mindig betérek, de a Városligetben is sokat sétálok." – meséli a holnap megjelenő HOT!-ban Pavel, aki abba is betekintést enged, hogy a magyar konyhával milyen a kapcsolata, és hogy tud-e már néhány szót magyarul.

Keressétek a lapot digitális formában is, ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.