Mégis lesz havazás karácsonykor? Változást hozhat az időjárásban a szenteste

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
karácsony szenteste havazás időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változást hoz az időjárásban a szenteste: hidegfront érkezik. Azon a napon még havazás is várható, de csak a hegyekben.

Szombat

Borult, párás időre számíthatunk, és főleg a Dunától keletre alakul ki szitálás, gyenge eső. A délkeleti szél gyenge marad. Reggel 0, délután +5 fok körül alakul a hőmérséklet. Nem lesz front felettünk.

Vasárnap

Erősen felhős, vagy borult, párás idő várható továbbra is. Esély van azonban arra, hogy rövid időszakokra már előbukkanjon a nap. +2 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szenteste havazás várható, de csak a hegyekben - Képünk illusztráció Forrás: Csudai Sándor - Origo

Hétfő és kedd

Borult, párás marad az idő. Északnyugat felől szórványosan alakul ki eső, szitálás. Főleg kedden sűrű ködfoltok nehezíthetik a közlekedést. Reggelente 0-4, délutánonként 2-7 fok valószínű.

Szerda

Borongós időre van kilátás, elszórtan újabb folyékony halmazállapotú csapadékkal. Az egyre inkább megerősödő délnyugati széllel több fokkal enyhébb levegő érkezik hazánk térségébe: akár 10-12 fok is lehet.

Szenteste napja

Borult idő ígérkezik többfelé esővel, amit a hegyekben délutántól havas eső, hózápor válthat fel. Az északnyugati szél napközben megerősödik - hidegfront érkezik. Reggel és délután is +5 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.