Agárdi Szilvi Weisz Fanni édesanyjáról vallott: pótlék volt az asszony számára

Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi) -
Agárdi Szilvi Weisz Fanni anya-lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agárdi Szilvi, a Voice egykori látássérült tehetsége Weisz Fanni édesanyjáról mesélt egy interjúban. Elég kemény kritikát fogalmazott meg vele kapcsolatban.

Amíg Weisz Fanni és édesanyja nem beszéltek egymással, addig az asszony Agárdi Szilvinél keresett vígaszt. Szinte minden nap hívogatta őt.

Szilvi és Fanni korábban nagyon jó barátnők voltak, ám a modell egykor vele is megszakította a kapcsolatot.

Agárdi Szilvi Fotó: Kyra Simon (Facebook/Agárdi Szilvi)

"Amíg Fanni nem beszélt az anyukájával, öt hosszú évig mondhatni fogadott lányaként szeretett engem. Mindennap hívott, lelkiztünk, a sok beszélgetésnek volt rengeteg jó, de sajnos rossz oldala is. Mindig oda lyukadtunk ki Ágival, hogy azt mondta, menedzser nélkül semmire sem viszem, és ez nagyon lelombozott. Mára látom, hogy azért ebben volt némi személyes érdek is. Egy idő után anyukám is észrevette, hogy nincsenek jó hatással rám ezek a gondolatok, és azt éreztük, hogy nem jó, hogy valaki által – még ha az a valaki jót is akar – én folyton kevesebbnek érzem magam. Szívből örülök, hogy Fannival újra egymásra találtak, de az nagy törés, hogy ezt követően már nem tartotta velem a kapcsolatot. Mára több ruhamárkával is együttműködöm, köztük nagy büszkeség a bikinifotózás, de régebben ezt nem mertem volna, mert Ági azt mondta, ne legyek modell, szerinte mindenki maradjon meg a saját területén, én az éneklésnél" - írta meg Blikk Szilvi gondolatait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.