Kokain hatása alatt állt a taxisofőr, aki a Fradi egykori játékosának halálát okozta

kokain baleset tragédia Halgas Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy nemrég megírtuk, kedd este borzalmas balesetben vesztette életét a 38 éves Halgas Tibor, aki többek között a Fradi volt focistája és a Merkapt SE edzője volt.

A tragikus balesetet egy taxisofőr okozta, aki a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton előzni kezdett, mely során áttért a szembejövő sávba, ahol összeütközött a szabályosan közlekedő Halgas Tiborral. A sportoló által vezetett autó megpördült és a szalagkorlátnak ütközött.

A taxisofőr nem rendelkezett jogosítvánnyal és ahogy a nyomozás során kiderült, vérében kokain bomlásterméke volt kimutatható. A gyanúsított a mintavételt megelőző 8-12 órával korábban fogyaszthatott a kábítószerből, melynek hatása alatt állt még a baleset bekövetkeztekor – adta hírül a borsonline.

A férfi ellen három másik büntetőeljárás is folyamatban van. Amennyiben bűnösnek találják, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethetik.

Halgas Tibor tragikus halála sok mindenkit megrázott, Zámbó Jimmy fia is megszólalt a balesettel kapcsolatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.