Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián is ott volt Halgas Tibor balesetének helyszínén. Az árokba borult autó láttán többedmagával sietett a focista segítségére.

A sportember autója Budapesten, a Ferihegyi úton ütközött egy szabálytalanul előző taxival. A frontális karambolban Halgas Tibor autója a szalagkorlát külső részén az oldalára borult. A halálos baleset helyszínén Zámbó Jimmy fia, Adrián is ott volt, és több járókelővel együtt a sportoló segítségére sietett.

„Fogalmam sem volt, hányan utaztak a kocsiban. Akkor ez teljesen mindegy volt"– mondta Adrián, aki először a Ripostnakszólalt meg a balesettel kapcsolatban.

A halálos baleset helyszínén Zámbó Jimmy fia, Adrián is ott volt, és több járókelővel együtt a sportoló segítségére sietettForrás: TV2

„A húzós szituációkban sohasem esem pánikba. Öten-hatan szaladtunk oda, nem tudtuk, él-e, aki odabenn van...Ijesztő volt, hogy még csak egy nyögést sem hallottunk. Köteleket hoztunk, úgy igyekeztünk megtartani az autót, hogy ne csússzon lejjebb, a szakadékba. Attól tartottunk leginkább, hogy kigyullad a füstölgő autó, mire jön a segítség" – mesélte Adrián, aki szerint percek alatt megérkeztek a mentők és a tűzoltók.

„Nagyon megijedtem, hogy egy baba is megsérülhetett, amikor az utastérből kivettek egy gyerekülést, de végül 'csak' egy eszméletlen férfit tettek hordágyra a mentők. Reméltem, hogy életben marad, ám másnap megtudtam, hogy meghalt..."

Édesapám emlékéhez méltóan igyekszem élni. Ő mindig itt van a lelkemben, akkor is ott volt velem."