Deák Bill Gyulát is kétségbeejti ez a helyzet, fél, de magánál sokkal jobban félti a feleségét.

Sokakhoz hasonlóan Deák Bill Gyula is a négy fal között várja, hogy véget érjen a karantén. Aggasztja őt a vírus, de inkább a feleségét félti.

Feleségét félti Deák Bill GyulaFotó: Major Kata - Origo

"A vírus itt van körülöttünk, és nem ereszt bennünket. Engem is bezárt ebbe az egyébként hangulatos, kőbányai lakásba, és hónapok óta szinte ki sem tettem a lábam innen. Félek és még jobban féltem a feleségem. Ez a csodálatos asszony tavaly infarktust kapott, túlesett egy kisebb beavatkozáson is, és azóta óvnom kell őt mindentől" - mondta a Blikknek.

"A fiam és a menyem olykor eljön hozzánk, felírjuk, hogy mit szeretnénk a boltból és ők hozzák. Aztán becsukjuk az ajtót és nézzük a tévét. Olykor pedig römizek az asszonnyal, hogy múljon az idő. Már várjuk, hogy véget érjen ez a rémálom, mehessek koncertezni, újra kinyíljon körülöttünk a világ.

Talán az fáj a legjobban, hogy az unokámmal megromlott a kapcsolatom, megdöbbenve látom, hogy a fiatalok mennyire nem értékelik mindazt a jót, amit az élettől kaptak. Nekünk annak idején egy hagymás-zsíros kenyér is földöntúli ajándéknak számított. Most pedig folyamatosan gyászolok. Kollégákat, barátokat temetnek, egyiket a másik után. Nem lehettem ott a búcsúztatásokon, és ez is fáj. Próbálok erős lenni, Isten segítségével ezen a borzalmas időszakon is túl leszünk. Hiszem, hogy minden jóra fordul. Mert hinnem kell benne..." - tette hozzá.