Gáspár Zsolti beismerte, ő gyújtotta fel a Győzikéék háza mögötti nádast: ezért tette

Forrás: TV2 -
gyújtogatás Gáspár Győző Gáspár Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea tette közzé közösségi oldalain, hogy égett a házuk mögötti nádas, és a biztonsági kamerák felvételei alapján azt állította, testvérük, Zsolti volt a tettes. Gáspár Zsolti elismerte, hogy ő volt az.

Gáspár Bea közösségi oldalán osztotta meg, hogy valaki felgyújtotta a házuk mögötti nádast. A biztonsági kamerák felvételei alapján az is körülírta, hogy szerinte ki volt a tettes. Győző testvére, Zsolti el is ismerte, hogy tüzet gyújtott a területen, de azt is elmondta, az egész biztonságos volt.

Gáspár Zsolt a Farm VIP-ben Forrás: TV2

"A gyerekeim nagyon köhögtek, allergiásak a nádra, a szél meg fújta a polleneket, ezért csináltam egy tisztasági gyújtást. Minden biztonságos volt, Győzőék csak balhéznak, Bea is jobban tenné, ha inkább a főzéssel foglalkozna. Nem jeleztem nekik, hogy tüzet gyújtok, nem vagyok én bűnöző, hogy szólnom kelljen ilyenről, főleg mert az az én telkem is. Győzőék pánikbetegek, kell nekik a hírverés, viszont én meg kiküldhetem a gyerekeimet az udvarra focizni, mert nincs nád, nincs pollen" - idézte a Blikk a Rádió1-en elhangzottakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.