Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Törőcsik Mari tüdőgyulladással fekszik kórházban. A hírt az unokája, Járai Máté erősítette meg. A művésznőért jó barátja, Jordán Tamás is nagyon aggódik.

Harmadik hete fekszik kórházban Törőcsik Mari. Mint kiderült, tüdőgyulladással kezelik, de azt egyelőre nem tudni, mitől betegedett meg. Jordán Tamás, Törőcsik Mari jó barátja is nagyon aggódik, ő sem tudta elérni a művésznőt.

Jordán Tamás aggódik Törőcsik Mariért, de szeretné megelőzni a találgatásokatForrás: Wikipedia/Stekovics Gáspár

"Szeretném megelőzni a találgatásokat, mások is érdeklődtek már Törőcsik Mari állapotáról. Öt napja beszéltem vele utoljára, próbáltam most hívni, de nem értem el. A kórház igazgatóját is kerestem, tehát én nem tudok semmi újabbat. Nagyon aggódom Mariért, mert most már szeretnék végre tudni valamit. Ki fogom nyomozni, hogy mi van vele" - mondta színészlegenda a Borsnak, aki műlt héten meg is látogatta a színésznőt. "Én a kórházban meglátogattam a múlt héten, akkor bevitték, de őt fél- háromnegyed évente be szokták vinni egyébként is felülvizsgálatra. Akkor egy picit köhögött egyébként, de hallottam, azóta, hogy rosszabb lett az állapota. Már a halálhírét is keltették, tehát ha én valamit a médiában látok, azt fenntartással fogadom, mert az újságírók gyakran túloznak, ezért is kezelem fenntartással a tüdőgyulladás hírét is."