Gáspár Zsolti elárulta, miből él, ha nem szerepel éppen a tévében

Forrás: Life TV -
Gáspár Zsolti Összezárva Hajdú Péterrel tanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsolti volt a Life Tv Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége, ahol arról is beszélt, hogy miből él akkor, amikor éppen nem tévézik.

A Life TV-n péntek este adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsor vendége Gáspár Zsolti volt. Győzike öccse őszintén osztotta meg élete legnagyobb örömeit és gondjait. Arról a sokakat foglalkoztató kérdésre is választ adott, hogy miből él akkor, amikor éppen egy tévéműsorban sem szerepel, és arról is beszélt, miért árulja a házát.

Összezárva Hajdú Péterrel, a vendég Gáspár Zsolti Forrás: Life TV

"Ha van tévéműsor, az nekem olyan, mint a hab a tortán. Ha van, elmegyek, ha nincs, akkor otthon vagyok. Édesapám birodalmaiból élek. Van még két kis tanyánk. Ott nevelünk állatokat, Nógrádmegyer közelében. Most ezt eladjuk. Ott vannak a bárányok. Arra van most egy nagyon komoly vevő. A Covid miatt nem bírtunk szállítani Olaszroszágba, ott vannak az állatok, nem tudunk velük mit csinálni, nem bírjuk eladni. Megállt minden, és akkor azt eladjuk. Továbblépnénk egy nagyot! Itt vannak a gyerekek, 20 évesek, akármi van, Pestre kell jönni, nagyobb lenne a lehetőség" - mondta Zsolti.

Összezárva Hajdú Péterrel ma este 22:00-kor a Life TV-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.