Végignézte, ahogy az apja megöli az édesanyját: ez lesz a kétéves zuglói kisfiú sorsa

gyilkosság kisfiú árva késelés Zugló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt szombaton Zuglóban: egy 37 éves külföldi férfi féltékenységből leszúrta feleségét. A gyilkosságot a 2 éves gyerekük is végignézte. A kis Uri az anyai nagymamájához kerül.

Az apa a kocsiban ülve szúrta le feleségét, miután összeszólalkoztak. Az asszony próbált menekülni, de az utcán összerogyott. A kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta, elvérzett. Lapértesülések szerint a házasságuk már korábban megromlott, nőnek elege lett férje agresszivitásából, új párja is lett.

Az árván maradt kisfiúnak az édesanya barátnője most adományt gyűjt a gofundme.com oldalon. Aki teheti, segítse a kis Urit és a nagymamáját.

"Április 24-én ez a csodálatos 2 és fél éves kisfiú elvesztette az édesanyját és teljesen árván maradt. Apukáját letartóztatták a felfoghatatlanul értelmetlen szörnyűségért, ő pedig a szerető nagymama gyámsága alá került. Azért indítjuk ezt az adománygyűjtő oldalt, hogy egy kis támaszt nyújthassunk a családnak ebben a szörnyű tragédiában. A kis Urit egyedül, de végtelen szeretetben és odaadással nevelő anyukáját, Esztert sajnos semmilyen gyűjtés nem hozza már vissza, de így talán egy kis anyagi biztonságot nyújthatunk a családnak ezekben a nehéz időkben. A nagymama már nyugdíjas és jelenleg egyedül neveli Urit. Uri egy fantasztikus kisfiú, nyitott, érdeklődő, barátságos és nagyon bátor. A legkisebb összeg is hatalmas segítséget jelent majd a családnak az elkövetkező nehéz évekre, ők pedig tényleg minden támogatást és szeretetet megérdemelnek! A család és barátok nevében is nagyon szépen köszönjük!" - írják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.