A királynő nagyon haragszik unokájára - Harry ezúttal túl messzire ment

Forrás: AFP/Ian McIlgorm -
interjú Károly herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi családhoz közeli források arról számoltak be, hogy a kiálynőt nagyon rosszul érintette, amit Harry herceg a legfrissebb interjújában a családjáról mesélt.

Harry herceg pénteken a The Me You Can't see (Az énem, amit nem láthatsz) című dokumentumsorozat első részében nem mondott szép dolgokat az apjáról, egyben a nagyszülei nevelési stílusát is bírálta.

Harry herceg és II. Erzsébet angol királynő Forrás: AFP/Ian McIlgorm

"Amikor fiatalabb voltam, apám azt mondta nekem és Vilmosnak, hogy ugyanazokat a dolgokat nekünk is meg kell élnünk, mint neki. Nem láttam ennek értelmét. Csak azért, mert ő szenvedett, nem kell a gyerekeinek is. Azt mondta, hogy játsszam tovább a játékot, és az életem könnyebb lesz, de én olyan vagyok, mint anyám. Csak az szabadíthat fel, ha elmondom az igazat" - idézte a herceg szavait a DailyMail.

Ezek a szavak a királynőnek nagyon rosszul estek, állítják a bennfenntesek, mert Károly a történtek ellenére továbbra is békülni szeretne a fiával. Ám ha Harry nem áll le, akkor Károly biztos, hogy az édesanyja mellé áll majd, és a helyzet végleg elmérgesedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.