A 24 éves Tamás búcsúüzenetet küldött édesanyjának, majd egy kompról a folyóba vetette magát.

A fiú tavaly két hónapig feküdt kómában drogok miatt, de akkor felépült, ezúttal viszont csak a holttestét találták meg. Édesanyja szerint Tamás mindig vidám, sokak által kedvelt fiú volt. Közmunkásként dolgozott, de sajnos a kábítószerektől nem tudott megszabadulni.

"Tomi azt mondta, hogy egészen világosan látta a saját szemével, hogy egy szellem megfogja a poharát és a falhoz vágja. Ez dühítette a fiamat, hiszen éppen az előző napon tapétázta ki a szobáját. Az üvegszilánkokat valóban megtaláltam a padlón, amiből csak arra tudok következtetni, hogy a fiam hallucinált, és a törést ő maga okozta"

-mesélte az édesanya a Borsnak.

"Sajnos errefelé népszerű a herbál cigaretta. A fiam korábban nagyon sokat szívott, én pedig semmit sem tudtam tenni ez ellen. Előfordult, hogy kihívtam a rendőrséget, mert nem tudtam tőle elvenni. Nekik odaadta. Ragaszkodott a révülethez. Egy nap túlszívta magát, és rosszul lett. Annyi ereje még volt, hogy segítséget kérjen tőlem. Odamentem hozzá, és megpróbáltam megitatni, de fulladni kezdett tőle. Akkor hívtam ki a mentőket. Kis is jöttek. Még maga feküdt a hordágyra, de mire beértek vele a kórházba, kómába esett. Az orvosok megmondták, hogy jó eséllyel elveszítjük őt, de akkor még két hónappal később felébredt. Ennek már másfél éve

– csuklott el Anita hangja. 

Tamás nem bírt leállni a herbál cigarettával. (képünk illusztráció)Forrás: AFP/Franck Camhi

A fiú két hónappal a halála előtt leállt a drogokkal, és sokat panaszkodott arra, hogy görcsöl az agya. Mielőtt a fiú öngyilkos lett, kiment nagyapja sírjához, majd a Tisza-partra sietett. Mielőtt vízbe vetette magát, édesanyjának búcsúüzenetet írt, amiben ez állt:

Inkább beleugrok a Tiszába, nem bírom már! Hidd el, nem bírom, édesanyukám!  

-olvasható Tamás üzenetében. A fiú holtteste napokkal később került elő, földi maradványait a nagyapja mellett helyezik végső nyugalomra.