Hárman erőszakoltak meg egy 12 éves kislányt: döbbenet, amit az elkövetők családja tett

Forrás: Shutterstock -
nemi erőszak erőszak India gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hárman elrabolták, majd megerőszakolták a 12 éves kislányt, aki napokig nem merte elmondani szüleinek, hogy mit tettek vele.

Az indiai Alwar városában történt az eset, június 29-én. Egy 12 éves kislány este az állatokat ment ki megetetni, de három környékbeli fiú elrabolta, majd mind a hárman meg is erőszakolták. Miután végeztek, megfegyegették, hogyha bárkinek is szólni mer, megölik. - írja a Times of India.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

Miután a lány hazabotorkált, napokig nem mert szólni. Édesanyja vette észre, hogy az addig vidám kislánya teljesen megváltozott: csendes lett, félős, magábaforduló. Végül leült vele beszélgetni, a 12 éves lány pedig végül mindent elmondott. A szülők azonnal feljelentést tettek a rendőrségen, akik el is fogták az elkövetőket.

A három erőszaktevő családja azonban elment a lányhoz, és nyomást próbáltak gyakorolni rá, hogy vonja vissza a feljelentést, ám az áldozat édesanyja nem engedett a fenyegetésnek, elmondta, hogy bármit is tegyenek, a bűnösök meg fogják kapni a büntetésüket.

Kapcsolódó cikk: 10 ország, ahol a nők helyzete a mai napig siralmas (18+)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.